• +45 22 58 87 00 +45 53 53 83 08
  • Hvedemarken 3 3520 Farum
  • Kontakt os

Virksomhed

MED MERE END 25 åRS ERFARING OG FOKUS På KUNDETILFREDSHED

Vores bestræbelse er at være blandt de bedste gulventreprenører i landet. For at vi kan nå vores målsætning, har vi kun faguddannede gulvlæggere, og vi anvender kun de bedste materialer, så vores kunder får en flot og holdbar gulvbelægning. Derfor mestrer vi også de fleste typer gulve, uanset om det er linoleumsgulve, vinylgulve eller noget helt tredje. Ring til os hvis du vil vide mere om gulvbelægning

Vi stiller store krav til vores arbejde og lægger stor vægt på gensidig tillid og troværdighed. Det mener vi, er opskriften på et godt og frugtbart samarbejde!.

Det er vores opgave at have forstand på løsninger - ikke kundernes.

Derfor skal vi være til at snakke med, også for dem, der ikke kender de rigtige tekniske begreber, og vi sætter en ære i, at vores kunder altid kan få hjælp og svar på spørgsmål inden for en rimelig tid - også i telefonen.

Vi hjælper en bred vifte af kunder med løsninger.

HVORFOR VæLGE OS:
Som kunde hos Palm's Gulve ApS får du glæde af en attraktiv prissætning, og du binder dig ikke til at købe en bestemt mængde produkter. Vores kompetencer indenfor de ovennævnte områder gør, at vi i stort omfang også fungerer som virksomhedens sparringspartner i forbindelse med udvikling og implementering af systemer.

Vi har konstant fokus på at forbedre vores kunders interne arbejdsgange og at gøre hverdagen nemmere for brugerne.

Den logiske fortsættelse af det er derfor, Og dermed får du større konkurrenceevne og indtjening.

Det er du sikkert enig i?

Uforpligtende tilbud:

Ring til os på 22 58 87 00 eller 53 53 83 08 og få et uforpligtende snak eller send en mail på cp@pgulve.dk eller ks@pgulve.dk .